Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση στην Ευρωβουλή για τα προσωπικά δεδομένα!

Με άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, η ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς την συζήτηση για την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων ευρωπαίων πολιτών από τις ΗΠΑ (υπόθεση τραπεζικής συνεργασίας SWIFT).

http://www.europarl.europa.eu/eplive/public/freetext_page_webstreaming/default/default_el.htm


Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. ώρα Ελλάδος, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι:

- ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Jean Claude Trichet (10.25-10.40)

- o Πρόεδρος της Ομάδας προστασίας προσωπικών δεδομένων (εκπρόσωποι ευρωπαϊκών Ανεξάρτητων Αρχών) κ. Peter Schaar (11.45-11.55)

- o Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων κ. Peter Hustinx (12.05-12.155)

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

Thanks for the heads up, την παρακολούθησα και ήταν αρκούντως ενδιαφέρουσα, αν και νομίζω πως χάθηκε το νόημα κάπου στις αντεγκλήσεις και τις λεπτομέρειες. Ξέρεις αν υπάρχουν πουθενά transcripts από παλιότερες σχετικές συνεδρίες;

e-Lawyer είπε...

Αν ψάξεις το site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπάρχουν ολόκληρες συνεδριάσεις πολλών ωρών τις οποίες μπορεί κανείς να δει και να βρει μέσω του θέματος που συζητήθηκε (ή/και του ομιλητή).

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δει κανεις και την παρουσία των ελλήνων ευρωβουλευτών, οι οποίοι έχουν το εξής μειονέκτημα νομίζω: μπορεί να κάνουν τους κόκορες από το βήμα, αλλά δεν κάνουν καθόλου λόμπινγκ για τα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Απαγόρευση λειτουργίας καμπάνας ναού λόγω ηχορύπανσης

  Σε υπόθεση που εκπροσωπώ τον θιγόμενο πολίτη, μετά από 2 προσωρινές διαταγές, το Πρωτοδικείο Καλαμάτας εξέδωσε και απόφαση ασφαλιστικών μ...