Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

e-legal: Μισαλλόδοξος λόγος και Ελληνική Δικαιοσύνη


Το έκτο επεισόδιο από το tvxs.gr Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια e-legal:


1 σχόλιο:

Chris είπε...

κε. Σωτηρόπουλε, οφείλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τον ζήλο που δείχνετε, όσον αφορά την ενημέρωση των αναγνωστών σας για θέματα δημοσίου δικαίου, καθώς και για τον απλό, όχι όμως και εκλαικευμένο σας λόγο, όταν τους απευθύνεστε.

Πραγματικά ο Ν.927/1979 είναι κάτι που με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, και η, όπως αναφέρατε "φειδώ" στην εφαρμογή του, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, στο πλήθος.

Ίσως αν οι τόσοι και τόσοι συνομιλητές μου στο internet γνώριζαν αυτές τις εξαιρέσεις στο δικαίωμα που κατοχυρώνεται στο αρθρο 14 (αν δεν κάνω λαθος), δεν θα μου προέτασσαν, με απερίγραπτη ηλιθιότητα, ως ατράνταχτο επιχείρημα για την "ανυπαρξία ελευθερίας λόγου", το ότι "αν παω σε ένα καθηγητή πανεπιστημίου και του πω ότι είμαι χρυσαυγίτης, θα με φτύσει". Χωρίς βέβαια, την ανορθογραφία, στα σχόλια τους.

Καλή συνέχεια στην δουλειά σας, και αναμένω να δω όλο και περισσότερα επεισόδια του e-legal.

"Σύστημα αρχειοθέτησης" στο δικηγορικό γραφείο

Με τον ΓΚΠΔ θα ξεκινήσει μια οριζόντια, υπαρξιακής φύσης νομίζω, συζήτηση σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. για τον ρόλο του δικηγόρου στην διαχεί...