Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Άλλη μια αργία για την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Σήμερα, λοιπόν, είναι η Ημέρα Προστασίας Δεδομένων. Κάλεσα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερωθώ σχετικά με την εξέλιξη μιας υπόθεσής μου. Στην αρχή ο υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει την υπόθεση με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου και με παρέπεμψε σε ... έναν αυτόματο τηλεφωνητή για να αφήσω μήνυμα. Στη συνέχεια, ξανακάλεσα και του είπα ότι δεν εξυπηρετήθηκα κι ότι θέλω να εντοπιστεί η καταγγελία με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου. Με παρέπεμψε σε έναν κύριο που εντόπισε την καταγγελία (αφού αρχικά μου είπε ότι είχα πει λάθος τον αρ. πρωτ., αλλά μετά ανακάλεσε) και στη συνέχεια με παρέπεμψε σε ... άλλον αυτόματο τηλεφωνητή, της ελέγκτριας που έχει χρεωθεί την υπόθεση. Στη συνέχεια, ξανακάλεσα, τρίτη φορά, την Αρχή, όπου ο κύριος μου είπε ότι η ενημέρωση του κοινού από τους ελεγκτές γίνεται 12.00-14.00, αλλά όχι σήμερα γιατί είναι η Ημέρα Προστασίας Δεδομένων και είχαν ημερίδα. Όταν του είπα ότι η ελέγκτρια που αναζητώ ΔΕΝ συμμετέχει ως εισηγήτρια στην ημερίδα, μου είπε να δοκιμάσω αύριο.

Με λίγα λόγια, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανακάλυψε άλλη μια ημέρα αργίας: την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Δεδομένων. Εύχομαι καλή ξεκούραση στα στελέχη της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...