Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

Ο Γ. Φλέσσας για την εθνική επικοινωνιακή μας κρίση
Όταν ξεκίνησε η Retrospectiva πριν από δύο μήνες, είχα αποφασίσει ότι θα ήταν μια ευχάριστη πρωϊνή εκπομπή του radiobubble, χωρίς σχέση με τα θέματα του e-lawyer. Η "συνάντηση" όμως των ζητημάτων της επικοινωνίας  με τα νομικά προβλήματα φαίνεται ότι αποτελεί ένα σημείο τομής, το οποίο θα με συγκινεί σε κάθε βήμα δημόσιου λόγου.

Ο κ. Γιώργος Φλέσσας δεν χρειάζεται  παρουσίαση: είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στον κλάδο της πολιτικής επικοινωνίας, με δραστηριότητα που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα. Η γνώμη του για τον επικοινωνιακό χειρισμό του προβλήματος που δημιουργήθηκε με τα  δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου εναντίον της Ελλάδας είναι περισσότερο από ενδιαφέρουσα. Είναι πολύτιμη. 

Μπορείτε εδώ να ακούσετε τη συζήτηση που είχαμε σήμερα το πρωί για την διαχείριση της κρίσης, το lobbying, τα ζητήματα που εγείρει η αδυναμία ελέγχου της πληροφορίας στα social media και τους τρόπους αντιμετώπισης τους.


1 σχόλιο:

30fyllos είπε...

πολυ ωραια συνεντευξη.. νομιζω οτι το κυριως προβλημα ειναι οτι μονιμως λησμονουμε το ρητο: τα εν οικω μη εν δημω..

Κρατική ενίσχυση των γεννήσεων για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας

Η κρατική προστασία του θεσμού της οικογένειας αποτελεί έναν συνταγματικά κατοχυρωμένο στόχο, προβλεπόμενο στο άρθρο 21 του Συντάγματος. Η...