Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

Μια συζήτηση με τον Γιώργο Αμυρά

Μια συζήτηση με τον Γιώργο Αμυρά. Αρχηγός δημοτικής παράταξης και μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ποδηλάτης. Πολιτικά, αυτοπροσδιορίζεται ως ανοιχτόμυαλος αστός.

Κάναμε μια σύντομη αναδρομή στις εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο Αθηναίων το τελευταίο έτος. Μας μίλησε για την προεκλογική περίοδο, αλλά και για τα πρώτα προβλήματα που αντιμετώπισε το δημοτικό συμβούλιο. Αποκαλύπτει τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσουμε τα επόμενα έτη για τις στολές της δημοτικής αστυνομίας (!), την πρότασή του που έγινε δεκτή για την λειτουργία του παραδοσιακού καφενείου του Πικιώνη, αλλά και για τον ποδηλατόδρομο Ακαδημία Πλάτωνος - Γκάζι, τα ποδήλατα στο ΜΕΤΡΟ, καθώς και για τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας.

Μίλησε επίσης για την ΕΡΤ, στην οποία παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή τα τελευταία χρόνια, καθώς και για εναλλακτικές δυνατότητες αξιοποίησής της.

Μια πολυεπίπεδη προσωπικότητα που εργάζεται μεθοδικά και ουσιαστικά για τον Δήμο της Αθήνας, προτείνοντας πολλές ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα της πόλης μας.

Ακούστε την εκπομπή στο radiobubble

2 σχόλια:

Προβληματικός είπε...

Οι κύριοι Αβραντίνης και Καμίνης άκουσαν την εκπομπή; :)

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη τόσα δις. Συγκινητικό πολύ το στοιχείο της πραγματικότητας τους, που η ελευθερία τους διαφέρει.

Άρειος Πάγος: η ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών δεν ανήκει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζω σήμερα την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ανέτρεψε την αντίθετη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, κατά τ...

Βασίλης Σωτηρόπουλος

Η φωτογραφία μου
O ρόλος του νομικού στο σύγχρονο κόσμο είναι να ελέγχει κάθε μορφή εξουσίας, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση για σεβασμό της ανθρώπινης αξίας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες