Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2011

Μια συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Αβραντίνη

Μια συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων, κ. Τάσο Αβραντίνη, αρμόδιο για ζητήματα δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας.

Συζητήσαμε για την ελεγχόμενη στάθμευση και τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, για το θέμα της πλατείας Συντάγματος και των Ρομά του Βοτανικού, για την απελευθέρωση του επαγγέλματος της πορνείας, την συζήτηση περί εμμονής στη "νομιμότητα", για το πρόβλημα με τα σκουπίδια, τις άδειες των καταστημάτων για μουσική.

Ακούστε στο κάνοντας click στο radiobubble


1 σχόλιο:

Προβληματικός είπε...

Λεπτή η θέση σου Βασίλη, οπότε δε θα σε ρωτήσω αν συμφωνείς ότι ο αντιδήμαρχος (όπως και οι υπόλοιποι) συνεχίζουν να προσβάλουν τη νοημοσύνη ακροατών, δημοτών και φορολογούμενων.

Εξαιρετικά επιλεκτική επιλογή "σημείων" από μέρους του, σε προβλήματα που πηγάζουν από ευρύτερα θέματα απουσίας στρατηγικού σχεδιασμού. Λήθη σε ό,τι έχει να κάνει με το προσφατο παρελθόν, όπως π.χ. το ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης όχι απλά απέτυχε δις, αλλά ο ίδιος ο Δημος βρέθηκε υπόδικος. (Όχι όμως και όλοι οι "παράγοντες" που έβγαλαν στο μεταξύ άπειρα λεφτά.)

Δεν θίχτηκε το ότι η αστυνόμευση απο πλευράς δημοτικής αστυνομίας . Ότι οι "κλήσεις" που δίνει δεν έχουν ισχύ.

Και βέβαια είναι τραγικό και αστείο μαζί, να μιλάμε για κλήσεις σε ΙΧ και όχι στις χιλιάδες επιχειρήσεις στις οποίες ο Δήμος "δίνει άδεια" στο να καλύπτουν πεζοδρόμια και δρόμους με τραπεζοκαθίσματα.

Και τέλος, κατά τη γνώμη μου τώρα, είναι αστείο να μιλάμε για ποδήλατα και ΙΧ όταν δεν υπάρχουν πεζοδρόμια ούτε καν σε εμπορικούς δρόμους, από έναν δήμο που έχει τα πλέον υψηλά δημοτικά τέλη.

"Σύστημα αρχειοθέτησης" στο δικηγορικό γραφείο

Με τον ΓΚΠΔ θα ξεκινήσει μια οριζόντια, υπαρξιακής φύσης νομίζω, συζήτηση σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. για τον ρόλο του δικηγόρου στην διαχεί...