Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

Συνάντηση bloggers με τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Την Πέμπτη 6.3.2008 υποστηρικτές της καμπάνιας "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD" θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της ΕΕΔΑ, κ. Κωστή Παπαϊωάννου για του παραδώσουμε το e-book.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Επιτροπής, οδός Νεοφύτου Βάμβα, αρ. 6, Κολωνάκι, στις 14.30.

Όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε σας, παρακαλώ να μου στείλετε ένα e-mail με την ένδειξη "ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕΔΑ". Λόγω περιορισμένου χώρου των γραφείων της ΕΕΔΑ, θα  τηρηθεί μια χαλαρή σειρά προτεραιότητας, αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.

Eπίσης, την Τρίτη 11.3.2008 προετοιμάζεται συνάντηση της καμπάνιας με την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, οπότε θα ενημερωθείτε για την ώρα και τον τόπο της συνάντησης, προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή και για εκεί.

Άλλοι φορείς στους οποίους έχει γίνει κρούση για συνάντηση είναι το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Μπορούμε επίσης να πάμε και σε άλλους φορείς, οπότε κάνετε τις προτάσεις σας.

2 σχόλια:

ΤΑΣΟΣ είπε...

Εχεις και πρέπει να έχεις άποψη για τη νομική πλευρά της ελευθερίας της έκφρασης. Ομως τι θα γίνει με διάφορα "φρούτα bloggers" που ξεπετάγονται και ναι μεν σήμερα έχουν καταγγελτικό λόγο αύριο θα είναι δράστες της παραβίασης των ελεθιεριών μας.

e-Lawyer είπε...

την απάντηση δίνει η ίδια η Καμπάνια: έχουμε κι εμείς υποχρέωση να γυρίσουμε, ως αναγνώστες και επισκέπτες, την πλάτη σε τέτοια φαινόμενα. Μην τα περιμένουμε όλα από το νομοθέτη - υπάρχει και η ατομική ευθύνη κάθε πολίτη.

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...