Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2008

Workshop: το Διαδίκτυο ως εργαλείο Διαφάνειας και ΛογοδοσίαςΑύριο γύρω στις 10.30 σε workshop στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσω το θέμα "το Διαδίκτυο ως εργαλείο Διαφάνειας και Λογοδοσίας".


Ευχαριστώ τον vrypan για την πρόσκληση, στην οποία ανταποκρίνομαι με ιδιαίτερη χαρά.
Το σχετικό υλικό από την εισήγηση θα ανεβεί και στο blog. 


Επίσης είναι η πρώτη παρουσίαση υπό την αιγίδα του νέου φορέα Data & Protection - νομικές υπηρεσίες κοινωνίας της πληροφορίας. Στο πλαίσιο αυτού του φορέα θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο  και ανοιχτές συναντήσεις - συζητήσεις για ζητήματα όπως η πνευματική ιδιοκτησία, η ελευθερία της έκφρασης, η προστασία προσωπικών δεδομένων και η πρόσβαση στα δημόσια έγγραφα.

Θα σας περιμένω να συζητήσουμε κι από κοντά. Επειδή υπάρχει διαδικασία διαπίστευσης, όσοι θέλετε να έρθετε,  να στείλετε ένα mail  στον vrypan για να διευκολύνει την είσοδο.

1 σχόλιο:

Ελένη Τροβά είπε...

Μπράβο, πολύ ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω να έρθω αλλά αυτό με τη διαπίστευση με μπέρδεψε. Μπορείς να γίνεις λίγο πιό επεξηγηματικός?

Άρειος Πάγος: η ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών δεν ανήκει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζω σήμερα την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ανέτρεψε την αντίθετη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, κατά τ...

Βασίλης Σωτηρόπουλος

Η φωτογραφία μου
O ρόλος του νομικού στο σύγχρονο κόσμο είναι να ελέγχει κάθε μορφή εξουσίας, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση για σεβασμό της ανθρώπινης αξίας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες