Τρίτη, Αυγούστου 11, 2009

Η Ελλάδα ψεύδεται στον ΟΗΕ


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική κρατική αποστολή στην Γενεύη για την εξέταση της κατάστασης της χώρας σε θέματα ρατσιμού και φυλετικών διακρίσεων, διαβεβαίωσε την αντίστοιχη επιτροπή του Ο.Η.Ε. (Επιτροπή καταπολέμησης ρατσιστικών διακρίσεων - CERD) ότι "δεν υπάρχει νεο-ναζιστική οργάνωση στην Ελλάδα".

Με αυτόν τον τρόπο, η κρατική αποστολή προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της χώρας ως προς την τήρηση των διεθνών υποχρεώσεών της, δηλ. την εφαρμογή της διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης κατά του ρατσισμού. 

Η επίσημη Ελλάδα κρύβει την αλήθεια από την παγκόσμια κοινότητα.


6 σχόλια:

Αόρατη Μελάνη είπε...

Τότε οι χρυσαυγίτες τι είναι ακριβώς; Αθλητικός σύλλογος με ειδίκευση στις πολεμικές τέχνες;

Unknown είπε...

Η Ελληνική Δημοκρατία ΨΕΥΔΕΤΑΙ συνεχώς στους διεθνείς οργανισμούς - Ο.Η.Ε, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ε.Ε σχετικά με τη κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας.
Ενώ σε όλη σχεδόν την Ευρώπη(π.χ Γερμανία, Ουγγαρία,Αγγλία) έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η δράση ακροδεξιών και νεοναζιστικών οργανώσεων , στην Ελλάδα αποτελούν την ΕΦΕΔΡΕΙΑ της Αστυνομίας κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους...
Δυστυχώς είναι μεγάλες οι ευθύνες των δημοκρατικών λαών και κρατών οι οποίοι λόγω κυρίως σεβασμού στο κλασικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε στη περιοχή μας ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ την εθνικοσοσιαλιστική πολιτική άρχουσα τάξη ....
Αντί να πάρουν δραστικά μέτρα οικονομικού και πολιτικού χαρακτήρα συμμόρφωσης της πατρίδας μας με τις αρχές των παραπάνω διεθνών οργανισμών για τις πολύ σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τις οποίες υφίστανται ένα μεγάλο μέρος των ελλήνων και μη πολιτών.
Αναφέρομαι στους καθολικούς, μουσουλμάνους, τουρκους, αλβανούς,ρομά,βλάχους,μακεδόνες,στους ομόφυλους,στους μετανάστες και στους πολλούς εξ' αυτών μη αναγνωρισμένους πολιτικούς πρόσφυγες.
Στους πολιτικούς και μη που δίνουν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ , αντι πολιτικό όρκο.
Στους μαθητές που υποχρεούνται να ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ τα ευαίσθητα θρησκευτικά δεδομένα τους...!!!
Στους πολίτες που στερούνται το δικαίωμα επιλογής του τρόπου ταφής τους.
Στους πολίτες και κάτοικους που δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνουν χρηση των νόμιμων γλωσσικών δικαιωμάτων τους, στην εκπαίδευση, στις θρησκευτικές πράξεις :βλάχων,αλβανών,μακεδόνων αλλά και των πακιστανών,ινδών, αφγανών,κλ.π( και ας έχουν λίγοι ελληνόφωνοι χριστιανοί ολόκληρα πατριαρχεία-Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο, Αντιοχείας στη Συρία σε ολοκληρωτικά καθεστώτα..)

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Απλώς να διορθώσω, Andrew, ότι το Αντιοχείας δεν είναι ελληνόφωνο αλλά αραβόφωνο εδώ και δεκαετίες.

Ελληνόφωνα παραμένουν από τα πρεσβυγενή πατριαρχεία τα Κων/πόλεως, Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων.

Φυσικά προσυπογράφω την παρατήρησή σου.

jimlap είπε...

Τεχνικά, ο Ναζισμός είναι η ιδεολογία που ταυτίζεται με τις θέσεις του NSDAP (Εθνικο-σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα) επί Hitler. Ο νεο-Ναζισμός, είναι η προσπάθεια από διάφορα ρεύματα να επαναφέρουν αυτές τις θέσεις στη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, με μια αναζήτηση σε δημοσιευμένα κείμενα θέσεων που υπάρχουν διαθέσιμα online, η Χρυσή Αυγή δεν ταυτίζεται με τις θέσεις του NSDAP (βλέπε και δημοσιεύσεις σχετικά με την Κατοχή, σφαγές αμάχων κ.ο.κ.). Πάντως, αναμφίβολα είναι πολιτικός σχηματισμός με εθνικιστική και αντικαπιταλιστική ιδεολογία.

Όπως υπάρχουν διάφορα παρακλάδια στα καπιταλιστικά κινήματα (π.χ. "καπιταλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο", πράγμα μαθηματικώς αδύνατο για όποιον έχει στοιχειώδη γνώση οικονομικών, πάντα κάποιος χάνει για να κερδίσουμε εμείς), το ίδιο συμβαίνει και με τα εθνικιστικά. Για παράδειγμα, στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια αναδείχτηκαν διάφορες ανάλογες οργανώσεις με εθνικιστική ιδεολογία, με κάποιες από αυτές να χαρακτηρίζονται νεο-Ναζιστικές. Δεδομένης της συμμετοχής Εβραίων σε αυτές, ο χαρακτηρισμός δεν είναι δόκιμος, αφού το NSDAP ήταν αντίθετο στους Εβραίους.

Επειδή αυτά τα ζητήματα είναι λεπτά και πολλοί έχουν χάσει οικογένειες στο πέρασμα του χρόνου, οφείλω να διευκρινίσω πως όσα γράφτηκαν παραπάνω, δεν γράφτηκαν με σκοπό να δικαιολογήσουν ή να ακυρώσουν οποιαδήποτε τοποθέτηση.

@nalfabhtos είπε...

Η Χ.Α δεν ειναι απλα εθνικιστικη-αντικαπιταλιστικη οργανωση.Ο μιχαλολιακος εχει επανηλημενα αναφερθει στον χιτλερ ως "μεγαλη προσωπικοτητα".εχει υπαρξει εντυπο της οργανωσης με εξωφιλο προπαγανδιστικη αφισα των SS, και αλλα πολλα...και μιλαμε μονο για τα επισημα που φαινονται προς τα εξω.
Ειναι απο αφελες εως παραλογο για οποιον γνωριζει στοιχειωδως ιστορια και σκαμπαζει και κατι απο πολιτικη να πιστευει πως οι νεο-ναζι θα εχουν ακριβως τις ιδιες θεσεις διεθνως, και ειδικα μεσα στην ευρωπη που εχει υπαρξει και ενας παγκοσμιος πολεμος με 50,000,000 νεκρους πραγμα που οπως και να το κανεις, διχαζει ακομα και τους ιδιους τους ναζι
Εθνικισμος-αντικαπιταλισμος ειναι κατι λαικο-εθνικια τυπου ΛΑΟΣ, που στην ουσια καμουφλαρισμενοι νεοναζι ειναι και αυτοι και σε πολλες υποπεριπτωσεις συνεργαζονται.

Unknown είπε...

Υπάρχουν επαρκέστατα προφορικά και γραπτά στοιχεία για εκφράσεις αλλά και κυρίως γιά δράσεις ικανά να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς αποτελεί δεκανίκι του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος το οποίο δεν μπορεί να κάνει αυτά που θα ήθελε...
Τα τελευταία χρόνια κάνουν εκφοβιστικές παρελάσεις στη Μακεδονία με συνθήματα όπως
" Μοναστήρι και Γευγελή γή Ελληνική" εκδηλώνοντας τους μοίχιους πόθους για βίαιη επεκτατική προσάρτηση και του υπόλοιπου της Μακεδονίας....
Βέβαια κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει
στη Δημοκρατία της Μακεδονίας με εξαίρεση το εξωτερικό και μάλιστα μόνο κατά την έντονη περίοδο 1991-1993 και όχι το 2009..!!!

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...