Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

Απεργός πείνας 55 ημέρες εναντίον των καρτελ!


Οι κανόνες του ελεύθερου ανταγωνισμού, τους οποίους η ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία έχει αναθέσει σε ανεξάρτητες αρχές (Επιτροπή Ανταγωνισμού), στην κεντρική διοίκηση (υπουργείο Ανάπτυξης) αλλά και στην δικαιοσύνη, υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσουν έναν σύγχρονο "μάρτυρα".

Ο κ. Τενέζος διανύει σήμερα την 55η ημέρα απεργίας πείνας στην οδό Πατησίων, στη γωνία π0υ βρίσκεται η έδρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Πρέπει επειγόντως να δοθεί τέλος σε αυτή την κατάσταση, η οποία προφανώς έχει οδηγήσει σε βλάβη της υγείας του απεργού και να εξεταστούν άμεσα τα αιτήματά του ΠΡΙΝ πεθάνει. 

Είναι ντροπή και για την ίδια την Επιτροπή Ανταγωνισμού που δεν έχει βρει έναν τρόπο να λυθεί το θέμα και να μην υφίσταται αυτή την καθημερινή σοβαρή τρώση του κύρους της. 

Βρείτε banners, video και υλικό στον Αρκούδο.

Επίσης στην οργάνωση Stop Cartel, αναφορές εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άρειος Πάγος: η ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών δεν ανήκει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζω σήμερα την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ανέτρεψε την αντίθετη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, κατά τ...

Βασίλης Σωτηρόπουλος

Η φωτογραφία μου
O ρόλος του νομικού στο σύγχρονο κόσμο είναι να ελέγχει κάθε μορφή εξουσίας, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση για σεβασμό της ανθρώπινης αξίας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες