Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Νέα μέλη στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διορίστηκαν νέα μέλη και πρόεδρος στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (βλ. εδώ). 

Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα εξής αναπληρωματικά μέλη:

-  ο επίκουρος καθηγητής κ. Ανθόπουλος, ο οποίος έχει αρθρογραφήσει σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων στην "Εφημερίδα Διοικητικού Δικαίου" και αλλού. 

- ο επίκουρος καθηγητής δημοσίου δικαίου κ. Βλαχόπουλος, ο οποίος έχει δημοσιεύσει το βιβλίο "Διαφάνεια της κρατικής δράσης και προστασία προσωπικών δεδομένων", μια παρουσίαση του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ

- ο επίκουρος καθηγητής αστικού δικαίου κ. Χριστοδούλου, ο οποίος έχει δημοσιεύσει το βιβλίο "Προστασία της προσωπικότητας και της συμβατικής ελευθερίας στα κοινωφελή δίκτυα - προσωπικά δεδομένα και ανταγωνισμός σε Ενέργεια, Επικοινωνίες και Μεταφορές" κι έχει αρθρογραφήσει σχετικά στο "Δίκαιο Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας" και αλλού. 

Τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα που διορίστηκαν δεν γνωρίζω αν έχουν κάποια προηγούμενη σχέση με το αντικείμενο της προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αποστολή τους. 


2 σχόλια:

Kostas P. είπε...

Καλά ναι ειδικά ο Αντώνιος Συμβώνης (http://algo.math.ntua.gr/~symvonis/cv.pdf) φαίνεται να έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με το αντικείμενο.

e-Lawyer είπε...

Εντυπωσιακό βιογραφικό.

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...