Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2008

Νέα ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Μπορεί η μισή Αρχή να έχει παραιτηθεί από τις 19 Νοεμβρίου 2007 και με ανακοίνωσή της να δηλώνει ότι θα λειτουργεί με τα παραιτηθέντα μέλη, υπηρεσιακά, μέχρι τον Φεβρουάριο 2008, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ... εορτάσουμε την 2η Ευρωπαϊκή Μέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την Δευτέρα, στις 28 Ιανουαρίου.

Από χτες μάλιστα, τέθηκε σε λειτουργία ο νέος διαδικτυακός τόπος της Αρχής, www.dpa.gr , ο οποίος αποτελεί μια υπερπλήρη ιστοσελίδα, με όσα χρειάζεται να ξέρει ο πολίτης, αλλά και ο επαγγελματίας της ιδιωτικότητας, προκειμένου να είναι ενήμεροι. Ευχόμαστε οι αρμόδιοι για την ιστοσελίδα να την ενημερώνουν πιο συχνά από ό,τι μέχρι τώρα. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι προχτές, η Αρχή χρησιμοποιούσε μια ιστοσελίδα η οποία σχεδιάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία το 1999.

Την Δευτέρα, 28.1.2008, στις 11.00, στα γραφεία της Αρχής, Κηφισίας 1-3, 1ος όροφος, Αμπελόκηποι, Αθήνα, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, στην οποία θα παρουσιαστεί αυτός ο νέος διαδικτυακός τόπος.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε τις δηλώσεις των παραιτηθέντων μελών της Αρχής, κατά τη μέρα εορτασμού της προστασίας δεδομένων. Το e-lawyer θα είναι, φυσικά, εκεί.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και με βάση τον πληθυσμό της πρώτη ή δεύτερη.

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...