Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2008

Τέσσερις μέρες μέχρι το κλείσιμο του e-book "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD"


Όσοι πήραν μέρος στην καμπάνια την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά και όσοι άλλοι bloggers θέλουν, στέλνουν τα κείμενά τους (παλαιά ή νέα) για να περιληφθούν στο e-book που θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα κοινοποιηθεί σε θεσμικούς φορείς και οργανώσεις πολιτών.

Η διαδικασία αποστολής των κειμένων ολοκληρώνεται το Σάββατο, προκειμένου να ακολουθήσει άμεσα η στοιχειοθεσία του βιβλίου.

Σήμερα, κάποια "δικαστική πηγή" (!) έδωσε πληροφορίες σε μέσο ενημέρωσης απο την κατάθεση της κατηγορουμένης σχετικά με την διαδρομή του dvd - με αναφορές σε κλοπή του από την τσάντα της.

Η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών κατά παράβαση της μυστικότητας της προδικασίας φαίνεται να συνεχίζεται, ή τουλάχιστον κανείς δεν την διαψεύδει.

Με τον ίδιο τρόπο, τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει, πρακτικά, μια "πηγή" (είτε έχει, είτε δεν έχει νόμιμη ή φυσική πρόσβαση στη δικογραφία ή το ίδιο το dvd), να ανεβάσει το video στο διαδίκτυο ή να το δώσει σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό για προβολή του ή να διανείμει το περιεχόμενο με κάποιο έντυπο.

Εκτός, αν σταθμίσει ότι οι πολίτες θα γυρίσουν την πλάτη σε μια τέτοια ενέργεια, δεν θα καταναλώσουν το προϊόν, θα αντιταχθούν και δεν θα συναινέσουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την πληροφορία αυτή. Αυτοί οι πολίτες, θα είμαστε εμείς.

2 σχόλια:

Rodia είπε...

Δες τι ανεβασα
εδω, ειναι αυτο που νομιζω για τη περιππτωση.

αν δεν ανοιγει, διαλεξε: -->>
http://rodiat7.blogspot.com/2008/02/blog-post_8162.html

Unknown είπε...

πολύ σκηρές οι φωτο της ροδιάς...
βέβαια, το θέμα είναι όντως πολύπλοκο. άλλο τσόντα, άλλο σκληρότητα.

To νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

 Το νομοσχέδιο προβλέποντας στο άρθρο 3 ότι ο γάμος επιτρέπεται για άτομα διαφορετικού ή ίδιου φύλου, αυτοδικαίως επεκτείνει στα ζευγάρια το...