Κυριακή, Ιουνίου 15, 2008

8 προτάσεις διοικητικών μέτρων για τους κιναίδους

"Δεν πιστεύω ότι η αντιμετώπισις των ομοφυλοφίλων πρέπει να γίνει με ποινικά μέσα, ούτε να καταδιωχθούν οι ομοφυλόφιλοι. Απλώς χρειάζεται να ληφθούν μερικά διοικητικά μέτρα, τα οποία συνοψίζονται στα εξής οκτώ:  

1. Οι ομοφυλόφιλοι απαιτείται να εξετάζονται ιατρικώς, μήπως πάσχουν, από αφροδίσια νοσήματα που είναι μεταδοτικά 

2. Ειδικοί επιστήμονες να ενημερώσουν το κοινόν τηλεοπτικώς, στα σχολία κ.τ.λ. περί της ομοφυλοφιλίας

3. Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο προσήκον ήθος που οφείλουν να διαθέτουν οι προσλαμβανόμενοι στο Δημόσιον 

4. Τα σωματεία των ομοφυλοφίλων διαλύονται ως αντίθετα προς τα χρηστά ήθη, που αποτελούν νόμον του κράτους.

5. Η πολιτεία θα συμπαρασταθεί στους ομοφυλοφίλους που έχουν ανάγκην ψυχολογικής υποστηρίξεως. 

6. Οι ομοφυλόφιλοι δεν επιτρέπεται να αποκοπούν από το κοινωνικόν σύνολον, απεναντίας πρέπει να συμβάλουν στην γενικήν πρόοδον, που θα πραγματοποιηθεί, δια της εργασίας των, στην οδοποιϊαν.

7. Οι ομοφυλόφιλοι απαγορεύεται να στρατεύονται.

8. Οι περιφερόμενοι κίναιδοι διαπράττουν ποινικόν αδίκημα"
Ευτυχώς που πρότεινε "μόνο" διοικητικά μέτρα που δεν καταδιώκουν. Ιδιατέρως ενδιαφέρουσα είναι η σπουδή για ιατρικές εξετάσεις ώστε να μην μεταδίδονται τα αφροδίσια νοσήματα (στους ετεροφυλόφιλους).

Πάντως, κείμενα όπως αυτό ενισχύουν την φιλελεύθερη άποψη ότι δεν πρέπει να απαγορεύεται ο λόγος που καλλιεργεί το μίσος. Η ελευθερία του λόγου αποκαλύπτει αφενός τα όρια της "ανοχής" (=κάτεργα), την προέλευση και πατρότητα των απόψεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να χαρακτηρισθούν από μερικούς ως "ακραίες" (θέσιν την οποίαν ουδόλως συμμεριζόμεθα) και αφετέρου την ανάγκη για αυξημένη προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

4 σχόλια:

verbal είπε...

στην οδοποιΐα; χαχαχαχαχα αριστούργημα! έτσι το κράτος θα έχει και δικαιολογία που δεν υπάρχει ένας straight δρόμος αλλά είναι όλοι κουνιστοί σα βάρκα σε φουρτούνα!

abravanel είπε...

δεν πρέπει να απαγορεύεται ο λόγος που καλλιεργεί το μίσος.
Το ομοφυλόφιλοι=παιδεραστές, χωρίς να στοχοποιείται συγκεκριμένο άτομο, είναι επιτρεπτό; Αν πρότεινε την ευθανασία ή το εκτελεστικό απόσπασμα;

Δεν είναι προκλητικές ερωτήσεις. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω που θέτεις το όριο.

ΑΝΤΩΝΗΣ Π.ΑΡΓΥΡΟΣ-"ΘΕΜΙΣΤΟΠΟΛΟΣ" είπε...

"ΔΕΙΝΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΣΚΕΨΙΣ"
θΕΜΙΣΤΟΠΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλεύρης πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος αυτός ο ίδιος να εξαρπάξει ιαματικά τον πλανήτη. Είναι μεγάλος οραματιστής ο Πλεύρης μας ο Κώστας. Οραματιστές και οι εκείνοι που παραγγέλνουν το σκεύος που διαφημίζεται. Η βαθύτερη των πεποίθηση είναι το σκεύος θα γεννήσει τροφή, την οποία και θα μεγειρέψει από μόνο του. Η βαθύτερη πεποίθηση του Πλεύρη μας του Κώστα είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να ελεγθούν. Δεν είναι σε ψυχολογικιά κατάσταση όμως ο Πλεύρης μας ο Κώστας να μας εξηγήσει ο έλεγχος αυτός πιο αποτέλεσμα θα επιφέρει. Κάθε καριέρα καταλήγει στην αποτυχία. Επειδή μας μένει μόνο ν' αγαπηθούμε. Μόνο. Τίποτα του δυόσμου δεν μας περιμένει. Ούτε περιμένουμε - μας το παραγγέλνει ο Πλεύρης. Οι αρχαίοι θεοί υποσχέθηκαν στον άνθρωπο ένα: Πλεύρη μόνο. Και μέχρι τότε εσείς, μας παραγγέλνει, εσείς, Αγάπη. Ώσπου να έρθω να κάμω οδοποιίαν στον πλανήτη. Όμως αυτός δεν θέλει.

ΕΔΔΑ για ομοφοβικά Αμβρόσιου

  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απέρριψε σήμερα την προσφυγή του π. Μητροπολίτη Αμβρόσιου - Αθανάσιου Λενή εναντίον τ...